Goud verpanden bij Pandhuis-Nijmegen

Goud verpanden bij Pandhuis-Nijmegen

Gouden sieraden verpanden in Nijmegen?

Wij nemen gouden sieraden aan als onderpand voor geld en sluiten met u een beleenperiode af zodat u tijdelijk over geld beschikt. Het verpanden van gouden sieraden is makkelijk, eenvoudig en snel geregeld. De taxateur beoordeelt de sieraden en vertelt u wat u kunt lenen in ruil voor uw onderpand. Natuurlijk gaat dit in goed overleg met u als klant. Het Nijmeegse Pandhuis is gespecialiseerd in goud uit de volgende landen: China, Duitsland, Engeland, Nederland, Turkije, Marokko, Maleisië, Suriname en Thailand.

 

Gouden Baren verpanden in Nijmegen?
Soms zit het net even tegen en kunt u niet aan uw financiële verplichtingen voldoen.
Pandhuis-Nijmegen-Goudbaren-verpandenVerpand dan tijdelijk uw gouden baren. Deze zijn bij uitstek geschikt voor het snel lenen van geld. Doordat de waarde van goud de laatste jaren naar een historisch hoge waarde is gestegen is dit voor u mogelijk interessant? Soms kunnen de goudbaren tijdens de beleenperiode in waarde toenemen bij door een stijgende goudprijs. In dat geval bent u met een belening beter af dan dat u de goudbaar direct verkocht zou hebben. Uw gouden baren zijn dan meer waard geworden en het zou zomaar kunnen dat u hiermee toch ineens een voordelige belening heeft afgesloten. Gouden baren zijn ook voor veel mensen een zekerstelling van hun vermogen. Ook hierin kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen.

 

Gouden Horloges verpanden in Nijmegen?
Bij het Nijmeegse Pandhuis bent u van harte welkom met gouden horloges als tijdelijk onderpand voor geld. Veel bekende merken die beleend worden zijn Omega, Longines, Cartier, Patek Philippe, Rolex en Audemars Piquet. Voor het belenen van exclusieve horloges vragen wij altijd naar het aankoopbewijs, certificaat en verpakking. Natuurlijk kan het zijn dat u deze niet meer bezit omdat u het horloge uit een erfenis heeft verkregen. Daar hebben wij begrip voor. Echter, dit kan wel invloed hebben op de beleenwaarde. De beleenwaarde is vaak gebaseerd op de hoeveelheid goud die aanwezig is in het horloge en gaat natuurlijk in goed overleg met u.

 

Pandhuis-Nijmegen-Omega-horloge-verpanden - kopie Pandhuis-Nijmegen-Longines-horloge-verpanden - kopie Pandhuis-Nijmegen-Cartier-horloge-verpanden - kopie Pandhuis-Patek-Nijmegen-Philippe-horloge-verpanden Pandhuis-Nijmegen-Rolex-horloge-verpanden - kopie Pandhuis-Nijmegen-Audemars-pigue-verpanden - kopie
Omega Longines Cartier Patek Philippe Rolex Audemars